XRP handler over $ 0,30 etter å ha nådd sitt høyeste nivå på to uker

XRP handler over $ 0,30 etter å ha nådd sitt høyeste nivå på to uker

Ripple har store forhåpninger for den nye SEC-ledelsen
Mange spørsmål forblir ubesvarte

XRP fortsetter å handle over $ 0,30-nivået på Bitfinex-børsen etter å ha falt fra den høyeste uken på $ 0,37.

Dette kommer etter at Brad Garlinghouse, administrerende direktør i Ripple Labs, kunngjorde at selskapets offisielle svar på de knusende SEC-anklagene snart kom mens han adresserte noen beskyldninger fra verdipapirvakthunden.

Ripple har store forhåpninger for den nye SEC-ledelsen

I en optimistisk uttalelse som ble publisert på Twitter 8. desember, hevdet Garlinghouse at selskapet hans ikke ville gi opp Bitcoin Billionaire kampene allerede etter å ha forsøkt å avgjøre SEC-søksmålet. Ripple setter sitt håp på den nye administrasjonen at den forventer å være mildere:

Kan ikke komme inn på detaljene, men vet at vi prøvde – og vil fortsette å prøve med den nye administrasjonen – for å løse dette på en måte slik at XRP-samfunnet kan fortsette å innovere, forbrukerne er beskyttet og ordnede markeder blir bevart.

Mange spørsmål forblir ubesvarte

Mens han adresserte en rekke børsnoteringer, uttalte Garlinghouse at Ripple ikke kunne påvirke dem på grunn av XRPs antagelig desentraliserte natur.

Imidlertid unngikk han åpenlyst beskyldningene om å betale tilbakeslag til utvekslinger som bemerket av Messaris Ryan Selkis:

Du svarer faktisk ikke på om selskapet betalte noteringsgebyrer for en bestemt børs. Gjorde du?

Garlinghouse uttalelse klarte heller ikke å ta opp en av de mest fordømmende avsløringene i SEC-søksmålet om omfanget av ledernes salg:

I mellomtiden arrangerte Larsen — Ripples første administrerende direktør (“CEO”) og nåværende styreleder — og Garlinghouse — Ripples nåværende administrerende direktør – disse ulovlige salgene og tjente personlig $ 600 millioner på deres uregistrerte salg av XRP.